دوشنبه، 31 شهریور 1399

تاریخ انتشار: شنبه 24 آذر 1397
اعطای تسهیلات وام خرید مسکن، خودرو و کارت اعتباری توسط بانک سامان

امتیاز: Article Rating

در جهت ایجاد بسترهای مناسب رفاهی برای اعضای محترم هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاه و پیرو تفاهم نامه منعقده ستاد امور رفاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بانک سامان، تسهیلات بانکی با شرایط اعلام شده به شرح پیوست جهت استفاده اعضای دانشگاه فراهم گردیده است. لذا کلیه اعضای محترم متقاضی می توانند درخواست کتبی خود را با ذکر نوع تسهیلات به همراه تصویر شناسنامه و درصورت داشتن توضیحات تصویرمربوط به توضیحات آن و تصویرکارت ملی پشت و رو و  شماره تلفن همراه خود را به اداره رفاه ارسال تا نسبت به معرفی آنان به بانک اقدام گردد. ضمناً لازم به ذکر است بانک سامان شعبه ملاصدرا و ستارخان در این خصوص 3 درصد به عنوان کارمزد به نرخ فوق اضافه و به تسهیلات کارت اعتباری 5 درصد بعلاوه  1 درصد آبونمان سالانه به نرخ اعلام شده اضافه می گردد.

اشتراک گذاری
  • اعطای تسهیلات وام خرید مسکن، خودرو و کارت اعتباری توسط بانک سامان
ثبت امتیاز

اجرا و پشتیبانی: مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات
حق انتشار اطلاعات برای مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه الزهرا(س) محفوظ می باشد.