پنجشنبه، 3 مهر 1399

اطلاعیه در خصوص صدور معرفی نامه بیمه تکمیلی در زمان تعطیلات دانشگاه

امتیاز: Article Rating
با سلام و احترام
به اطلاع کلیه اعضای محترم دانشگاه الزهرا (س) می رساند در صورتی که نیاز به معرفی نامه جهت استفاده هزینه¬های
پاراکلینیکی یا بیمارستانی در ایام تعطیلات دانشگاه را دارید می توانید عکس مدارک را توسط واتس اپ (WhatsApp) به شماره های ذیل ارسال نمایید.
1. معرفی نامه های پاراکلینیکی (سرپایی) – شماره واتس آپ 09366393990
2. معرفی نامه های بیمارستانی (بستری) _ شماره واتس آپ 09912702081
خواهشمند است ابتدا با مراجعه به سایت بیمه سامان، در انتهای صفحه بخش مراکز درمانی طرف قرارداد را جستجو کرده و از لیست ذکر شده مرکزی که نیاز به مراجعه دارید را مشخص نمایید سپس از دستور پزشک و کارت بیمه سامان خود عکس گرفته و به شماره های ذکر شده از طریق واتس اپ (WhatsApp) ارسال نمایید.
لازم بذکر است شماره های ذکر شده پاسخگوی تماس نمی باشند و فقط از طریق ارسال پیام در واتس اپ با شما در ارتباط خواهند بود. لیکن تا پایان جریان صدور معرفی نامه واتس اپ خود را چک بفرمایید تا در صورت نیاز به مدارک بیشتر یا بروزهرگونه اشکالی، کارشناسان ما بتوانند با شما در تماس باشند، همچنین همیشه پس از صادر شدن معرفی نامه در واتس اپ به شما اطلاع رسانی خواهد شد. در صورت نیاز به تماس به کارشناسان معرفی نامه می توانید با شمارهای 88055238 و 91008448 و 89302333 تماس حاصل فرمایید.
با توجه به شرایط فعلی معرفی نامه ها می توانند برای شما از طریق پیک ارسال گردند و یا در صورتی که مرکز درمانی معرفی نامه فکس شده را قبول کند، می توان معرفی نامه را برای ان مرکز درمانی فکس نمود.

اشتراک گذاری
  • اطلاعیه در خصوص صدور معرفی نامه بیمه تکمیلی در زمان تعطیلات دانشگاه
ثبت امتیاز

اجرا و پشتیبانی: مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات
حق انتشار اطلاعات برای مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه الزهرا(س) محفوظ می باشد.