۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور

افتتاح باشگاه ورزشی یاس ویژه اعضای هیات علمی و کارمندان و انبار مرکزی دانشگاه همزمان با دهه مبارک فجر

ارسال شده در تاریخ 1400/11/20
ساعت 16:00

همزمان با ایام مبارک دهه فجر، باشگاه ورزشی یاس ویژه اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه الزهرا با هدف توسعه ورزش های همگانی و قهرمانی و همچنین انبار مرکزی دانشگاه در  روز چهارشنبه مورخ 1400/11/20 افتتاح شد.
منابع انسانی هر سازمان در توسعه اهداف آموزشی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی مجموعه خود نقش بسزایی دارد. نیروی انسانی سالم، با انگیزه و شاد می تواند باعث رشد همه جانبه سازمان شود. فعالیت بدنی می تواند باعث افزایش روحیه، ایجاد شادی و نشاط در بین اعضای هیات علمی و کارکنان شود و تعاملات بین فردی، انجام کارهای گروهی و راندمان شغلی را افزایش دهد. لذا با توجه به عدم وجود مکان اختصاصی برای ارائه خدمات ورزشی به اعضای دانشگاه اعم از هیات علمی و کارمندان، موضوع توسعه ورزش های همگانی در کارگروه ورزش کارکنان مطرح شد و با مساعدت رئیس محترم دانشگاه سرکار خانم دکتر حق بین، معاونت محترم اداری مالی جناب آقای دکتر نقره‌آبادی و پیگیری‌های مدیریت امور اداری، مدیریت امور مالی و مدیریت تربیت بدنی و زحمات و تلاش های شبانه روزی مدیریت امور فنی دانشگاه این سالن تاسیس و در روز چهارشنبه مورخ 1400/11/20 افتتاح گردید.
سالن ورزشی مذکور با نام باشگاه یاس نامگذاری شد و در دو طبقه (طبقه مربوط به فعالیت های هوازی، تی ار ایکس، ایروبیک و پیلاتیس و طبقه مربوط به کار با دستگاه های بدنساری ساخته شده است.

ارسال کننده:
تصاویر مرتبط:

فیلم مرتبط
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

شماره تلفن:
    دانشگاه الزهرا
    تهران،خیابان ده ونک،دانشگاه الزهرا،ساختمان خوارزمی، طبقه ششم، مدیریت امور اداری و پشتیبانی
    کدپستی : 1993893973
    تلفن : 982185692069+ فاکس : 982188049935+
     hrm.ece[at]alzahra.ac.ir
    تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.